DAKWERK ARNHEM

Staat u op het punt om een reparatie aan uw dak uit te laten voeren? Is er een probleem met uw dak dat snel aandacht nodig heeft? Of is het hoog tijd om uw dak eens grondig te laten renoveren? Voor al het dakwerk in Arnhem neemt u vandaag nog contact op met Douma Dakservice. Bij ons bedrijf vindt u de ervaren dakwerkers in Arnhem die ook uw werkzaamheden voor u uitvoeren. Douma Dakservice is een dakwerkersbedrijf in Arnhem waar mensen werken die graag voor u aan de slag gaan. Wij zijn in te schakelen voor een spoedreparatie, maar ook voor regelmatig onderhoud om uw dak in perfecte staat te houden.

Direct Contact

Dakwerk in Arnhem door experts

Bij werk op een dak komt veel kennis en expertise kijken. Als een dak niet, of niet goed, wordt gerepareerd, dan kan dit ervoor zorgen dat er later nog grotere problemen voor gaan komen. We raden u dan ook aan om onze dakwerkers in Arnhem in te schakelen voor al uw klussen aan het dak. U weet dan zeker dat u mensen op uw dak heeft staan die weten hoe een dak gerepareerd of gerenoveerd moet worden. Mensen met grote ervaring op dit gebied, die als geen ander weten welke dakpan waar neergelegd moet worden. Neem dan ook vandaag contact op met ons dakwerkersbedrijf in Arnhem als u meer wilt weten over de mogelijkheden en scherpe prijzen bij ons bedrijf.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Het beste dakwerk van Arnhem en omstreken

Als u op de overige pagina's van onze website kijkt, dan vindt u hier uitgebreide informatie over ons bedrijf en de werkzaamheden die we voor u uit kunnen voeren. U kunt natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over ons bedrijf. Leg ons uit wat voor werk er moet gebeuren, of laat ons een grondige inspectie van uw dak uitvoeren.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •    Cruquiusweg 8
                    6826 TR Arnhem        
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.