DAKREPARATIE EDE

Is uw dak kapot gegaan door storm of door flinke regen? Douma Dak is 24 uur per dag bereikbaar en wij zijn snel bij u ter plekke om dakreparatie in Ede te bieden. Wij kunnen binnen een dag een noodreparatie aan uw dak uitvoeren. Ons bedrijf voor dakreparatie in Ede, Douma Dak, voert voor u de reparatie op een afgesproken tijdstip uit. U weet van te voren waar u aan toe bent, omdat wij onze dakreparatie in Ede met duidelijke en vaste prijsafspraken uitvoeren. Voordat wij een prijs bepalen, voeren wij altijd eerst een gratis en geheel vrijblijvende inspectie van uw dak uit. 

Direct Contact

Wij zijn er voor uw dakreparaties in Ede

Uw dak kan om allerlei redenen kapot gaan, bijvoorbeeld door een storm, door een regenbui, maar ook doordat uw dak aan vernieuwing toe is. Wanneer u contact met ons opneemt, voeren wij eerst een gratis en geheel vrijblijvende inspectie van uw dak uit, voordat wij overgaan tot dakreparaties in Ede. Zo kunnen wij een goede prijsafspraak met u maken en maken wij ook samen met u een plan voor het herstel van uw dak. Zo weet u van te voren precies wat u van ons kan verwachten voor uw dakreparaties in Ede en waar u aan toe bent qua hersteltijd en prijs.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Ons dakreparatiebedrijf in Ede staat klaar voor u

Wanneer u onverhoopt door schade aan uw dak op zoek bent naar een dakreparatiebedrijf in Ede, kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken. In geval van calamiteiten kunnen wij spoedig bij u op locatie zijn. Daarnaast zijn wij als dakreparatiebedrijf in Ede in staat om binnen 24 uur een noodreparatie aan uw dak uit te voeren, waarmee verdere schade aan uw dak voorkomen wordt. Voor uw overige vragen over daken kunt u ons ook schriftelijk bereiken. Hier reageert ons dakreparatiebedrijf in Ede binnen twee uur op uw vragen. Daarnaast komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs voor een inspectie.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                6827 BL Arnhem      
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.