DAKREPARATIE EDE

Is uw dak kapot gegaan door storm of door flinke regen? Douma Dak is 24 uur per dag bereikbaar en wij zijn snel bij u ter plekke om dakreparatie in Ede te bieden. Wij kunnen binnen een dag een noodreparatie aan uw dak uitvoeren. Ons bedrijf voor dakreparatie in Ede, Douma Dak, voert voor u de reparatie op een afgesproken tijdstip uit. U weet van te voren waar u aan toe bent, omdat wij onze dakreparatie in Ede met duidelijke en vaste prijsafspraken uitvoeren. Voordat wij een prijs bepalen, voeren wij altijd eerst een gratis en geheel vrijblijvende inspectie van uw dak uit. 

Wij zijn er voor uw dakreparaties in Ede

Uw dak kan om allerlei redenen kapot gaan, bijvoorbeeld door een storm, door een regenbui, maar ook doordat uw dak aan vernieuwing toe is. Wanneer u contact met ons opneemt, voeren wij eerst een gratis en geheel vrijblijvende inspectie van uw dak uit, voordat wij overgaan tot dakreparaties in Ede. Zo kunnen wij een goede prijsafspraak met u maken en maken wij ook samen met u een plan voor het herstel van uw dak. Zo weet u van te voren precies wat u van ons kan verwachten voor uw dakreparaties in Ede en waar u aan toe bent qua hersteltijd en prijs.

Ons dakreparatiebedrijf in Ede staat klaar voor u

Wanneer u onverhoopt door schade aan uw dak op zoek bent naar een dakreparatiebedrijf in Ede, kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken. In geval van calamiteiten kunnen wij spoedig bij u op locatie zijn. Daarnaast zijn wij als dakreparatiebedrijf in Ede in staat om binnen 24 uur een noodreparatie aan uw dak uit te voeren, waarmee verdere schade aan uw dak voorkomen wordt. Voor uw overige vragen over daken kunt u ons ook schriftelijk bereiken. Hier reageert ons dakreparatiebedrijf in Ede binnen twee uur op uw vragen. Daarnaast komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs voor een inspectie.

OFFERTE OPVRAGEN