Dakrenovatie Gelderland

Een goed dak verhoogt uw woongenot en de waarde van uw huis. Het dak zorgt namelijk voor isolatie en voorkomt hoge stookkosten. Daarnaast kan achterstallig onderhoud of een dak dat aan vervanging toe is er voor zorgen dat uw lekkages in uw woning krijgt. Lekkages zijn niet alleen vervelend, ook de schade en financiële gevolgen kunnen enorm zijn. Laat u daarom tijdig adviseren over een dakrenovatie Gelderland. Uw dak renoveren is vaak een stuk goedkoper dan uw dak volledig vervangen. Het resultaat is echter hetzelfde!

Direct Contact

Douma Dakservice voor al uw dakrenovaties Gelderland

Bij Douma Dakservice bent u aan het juiste adres voor al uw dakrenovaties Gelderland. Met meer dan 80 jaar ervaring weten wij als geen ander uw dak te repareren, renoveren of op te bouwen (nieuwbouw). Voordat wij een dak renoveren, stellen we altijd (geheel vrijblijvend) een rapport op. In dit rapport vindt u alle belangrijke punten zoals de dakconstructie, beschadigen en staat van de materialen terug. Aan de hand van dit rapport bespreken we de werkzaamheden met u. Als u akkoord gaat, zullen we zo snel mogelijk met de dakrenovatie beginnen.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Contacteer ons dakrenovatiebedrijf Gelderland

Wilt u meer informatie over de dakrenovaties of onze andere diensten? Neem dan contact op met ons dakrenovatiebedrijf Gelderland. U kunt ons bereiken via de telefoon of e-mail. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden. Via onze website kunt u tevens een vrijblijvende offerte aanvragen. Geef zo veel mogelijk informatie door, zo kunnen wij een specifieke offerte opstellen. Goed om te weten: ook voor spoedklussen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Wij verhelpen lekkages zo snel mogelijk en zijn (in de regio Arnhem) vaak binnen 1 uur ter plaatse.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •    Cruquiusweg 8
                  6827 BL Arnhem        
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.