DAKPANNEN LEGGEN ARNHEM

Heeft u een probleem met uw dak? Is er een ernstige storm over het lang gegaan en zijn er hierdoor dakpannen van uw dak af gewaaid? Douma Dakservice kan voor u dakpannen leggen in Arnhem. Ons bedrijf heeft de mensen in huis die dit snel en op vakkundige wijze voor u in orde maken. Als dakpannen bedrijf in Arnhem hebben we al heel wat verschillende daken van nieuwe dakpannen voorzien. Ook als u wilt dat er op uw dak een geheel nieuwe laag dakpannen komt te liggen bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit meerdere verschillende soorten dakpannen. Neem hiervoor gewoon even een kijkje op onze website.

Direct Contact

Het dakpannen bedrijf voor Arnhem

Het is belangrijk om goede dakpannen op uw dak te hebben liggen. Niet alleen ziet dit er mooi uit, het is ook nog eens zo dat deze dakpannen de regen en andere weerselementen voor u buiten de deur houden. Hoe goed deze dakpannen echter ook gelegd worden, er kan altijd schade aan ontstaan. Vandaar ook dat wij als bedrijf dakpannen leggen in Arnhem. U kunt ons inschakelen voor elk soort dak wat u maar kunt bedenken. Ook als u een nieuw dak wilt laten leggen, bijvoorbeeld op een nieuw bedrijfspand, kunt u ons hiervoor inschakelen.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Meer weten over ons dakpannen bedrijf in Arnhem

Douma Dakservice is een bedrijf dat al in 1929 is opgericht. Door de jaren heen hebben we dan ook een flink aantal daken voorzien van dakpannen! We hebben door de jaren heen alle ontwikkelingen op dit gebied wel meegemaakt en hebben constant onze producten en diensten verbeterd. We zetten onze mensen ook graag in voor uw bedrijf. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u voor het leggen van dakpannen een professioneel bedrijf zoekt. Wij kunnen daarnaast ook alle andere werkzaamheden aan uw dak uitvoeren, of ingeschakeld worden voor regulier onderhoud.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •    Cruquiusweg 8
                    6827 BL Arnhem
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.