DAKLEKKAGE NIJMEGEN

Niets is vervelender dan een lek dak door bijvoorbeeld storm of regen. Het dak moet goed functioneren, dus bij een lekkage dient dit zo snel mogelijk opgelost te worden. Douma Dak is 24 uur per dag bereikbaar om uw daklekkage in Nijmegen zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Wij kunnen snel ter plaatse zijn en voeren daarbij ook binnen 24 uur een reparatie uit om de lekkage niet erger te laten worden. Dit kan een noodreparatie zijn om uw daklekkage in Nijmegen te verhelpen, maar ook direct een goede reparatie. Dit hangt af van wat wij aantreffen bij de inspectie die wij altijd als eerste uitvoeren.

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw daklekkages in Nijmegen?

Wanneer u iemand zoekt om daklekkages in Nijmegen voor u op te lossen, bent u bij Douma Dak aan het juiste adres. Wij voeren reparaties uit bij bedrijfspanden en woningen voor het oplossen van daklekkages in Nijmegen. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het voorkomen van lekkages, bijvoorbeeld door uw dak voor u te onderhouden of zelfs in zijn geheel te vernieuwen. Heeft u een bedrijfsmatig pand? Dan kunnen wij ook met een meerjarenplan werken om uw dak in goed onderhoud te blijven houden. Zo voorkomen wij daklekkages in Nijmegen bij uw bedrijfsmatige pand. 

Wij staan voor u klaar als daklekkage bedrijf in Nijmegen

Als u last heeft van een lekkage van uw dak, dan kunt u ons daklekkage bedrijf in Nijmegen 24 uur per dag bereiken en wij komen zo snel mogelijk bij u langs. Wij zijn niet alleen een daklekkage bedrijf in Nijmegen, maar u kunt bij ons ook terecht voor renovatie en onderhoud van uw dak. Wij voeren altijd eerst een vrijblijvende inspectie uit, zodat wij zien hoe de staat van uw dak is. Vervolgens stellen wij samen met u een plan op om uw dak te onderhouden, repareren of te vernieuwen. Hierin worden duidelijke afspraken gemaakt qua tijd en budget. U weet zo altijd wat u van ons kunt verwachten als daklekkage bedrijf in Nijmegen. 

OFFERTE OPVRAGEN