DAKLEKKAGE NIJMEGEN

Natuurlijk wil je dat je dak lekkagevrij is en blijft. Helaas kan het voorkomen dat er een daklekkage ontstaat en dan is het belangrijk om snel te handelen. Douma Dak B.V. is de specialist in daklekkage in Nijmegen en staat 24 uur per dag klaar om jouw daklekkage te verhelpen. Wij begrijpen dat daklekkages altijd onverwacht komt en daarom bieden wij onze klanten een 24/7 storingsdienst. Onze ervaren dakdekkers staan altijd voor je klaar, ook in het weekend en tijdens feestdagen. Wij komen snel ter plaatse om de daklekkage te inspecteren en direct te repareren.

Direct Contact

Grondige inspectie door ons daklekkage bedrijf Nijmegen

Onze aanpak begint met een grondige inspectie van het dak om de oorzaak van de daklekkage te achterhalen. Vervolgens zullen we de nodige reparaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat het dak weer volledig waterdicht is. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat de reparatie duurzaam is en het dak weer jarenlang meegaat. Wacht niet langer als je last hebt van een daklekkage in Nijmegen, bel of contact Douma Dak B.V. en maak gebruik van onze storingsdienst. Onze dakdekkers zijn snel ter plaatse om de lekkage te verhelpen en verdere schade te voorkomen.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •  Cruquiusweg 8
                  6827 BL Arnhem        
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.