DAKGOOT LEKKAGE ARNHEM

Er zijn heel wat verschillende problemen die er aan uw dak kunnen ontstaan. Er kunnen dakpannen loszitten waardoor er lekkage ontstaat, maar het is ook mogelijk dat er een probleem is met de dakgoot. Dakgoot lekkage in Arnhem kan voor grote problemen zorgen. Zeker als hier niks aan gedaan wordt worden de problemen alleen maar groter en zit u straks met een lekkage die grote vormen heeft aangenomen. Dakgoot lekkages repareren regelen we voor u bij Douma Dakservice. Als dakgoot lekkage bedrijf in Arnhem hebben we hier namelijk al sinds 1929 ervaring mee. Zo zijn wij een bedrijf waar u altijd terecht kunt, zelfs voor de grootste schade aan uw dak of dakgoot.

Direct Contact

Een dakgoot lekkage in Arnhem aan de hand?

Voor het repareren van dakgoot lekkages in Arnhem neemt u vandaag nog contact op met Douma Dakservice. Ons bedrijf heeft mensen in dienst die als geen ander een probleem aan uw dakgoot kunnen ontdekken en repareren. Als dakgoot lekkage bedrijf in Arnhem kunt u ons ook inschakelen als u nog geen problemen heeft met uw dakgoot, en als u deze ook zo lang mogelijk wilt vermijden! We raden u aan om eens een kijkje te nemen op de overige pagina's van onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Dakgoten en meer

Bij Douma Dakservice bent u niet alleen maar aan het juiste adres als u een dakgoot wilt laten repareren. Wij zorgen er namelijk ook voor dat de rest van uw dak ook in perfecte staat blijft. Meer weten over de mogelijkheden die wij in de aanbieding hebben? Neem gewoon even contact met ons op om een en ander met ons door te spreken. Ons bedrijf heeft de kennis en ervaring om alle problemen aan uw dak zo snel mogelijk te verhelpen.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •    Cruquiusweg 8
                    6827 BL Arnhem        
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.