DAKDEKKER S-HEERENBERG

Heeft u een dakdekker in ’s-Heerenberg nodig voor de reparatie, renovatie of het onderhoud van uw dak? Dan bent u bij Douma Dak aan het goede adres. U kunt bij ons terecht voor allerlei vragen en oplossingen voor uw dak. Als dakdekker in ’s-Heerenberg bieden wij de juiste oplossing en hebben wij een snelle reactietijd wanneer u ons benadert bij problemen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u advies te geven of als u dringend op zoek bent naar een dakdekker in ’s-Heerenberg voor de reparatie van uw dak.

Direct Contact

Op zoek naar goede dakdekkers in ’s-Heerenberg? 

Wanneer u ons benadert voor uw vragen over onze diensten als dakdekkers in ’s-Heerenberg, komen wij snel en op de afgesproken dag en tijd bij u langs. Wij voeren dan eerst een inspectie van uw dak uit en stellen daar als dakdekkers in ’s-Heerenberg een duidelijk rapport van op. Hiermee maken wij samen met u een plan voor de reparatie of vernieuwing van uw dak. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van onze dakdekkers in ’s-Heerenberg kan verwachten. Het scheppen van duidelijkheid is voor ons heel belangrijk en hier houden wij ons ook aan. Zo blijven wij altijd binnen de tijd, binnen het gestelde budget en hopen wij boven verwachting te presteren.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Vraag vrijblijvend een inspectie aan bij ons dakdekkersbedrijf in ’s-Heerenberg

De inspectie die wij komen uitvoeren met ons dakdekkersbedrijf in ’s-Heerenberg is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Bij de inspectie letten wij op de constructie van uw dak, de dakbedekking en de opbouw. Hierbij heeft ons dakdekkersbedrijf in ’s-Heerenberg extra oog voor eventuele lichtkoepels, looppaden en warmteafvoerkanalen. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch te bereiken voor al uw vragen en wij reageren binnen twee uur op uw schriftelijke vragen. In geval van nood komen wij binnen 24 uur bij u langs om uw dak te repareren met een blijvende of een noodoplossing. Hiermee voorkomt Douma Dak, uw dakdekkersbedrijf in ’s-Heerenberg, verdere schade aan uw dak.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                6827 BL Arnhem      
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.