DAKBEDEKKING VEENENDAAL

Is uw dak toe aan een vernieuwing en heeft u nieuwe dakbedekking in Veenendaal nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Douma Dak. Of het nu om een bestaand dak gaat of om een nieuwbouwproject, particulier of zakelijk. Wij leveren dakbedekking in Veenendaal. U kunt advies aan ons vragen in de planfase van het nieuwbouwproject, zodat u uiteindelijk aanzienlijk kan besparen op de stookkosten en bouwkosten. Onze dakbedekking in Veenendaal bespaart u namelijk flink geld door onze keuze van constructie en het materiaalgebruik. Ook wanneer u ervoor kiest uw dak bijvoorbeeld te laten renoveren. Onze goede dakbedekking in Veenendaal voorkomt schade door bijvoorbeeld lekkage en geeft een goede isolatie. Hierdoor vermindert u uw stookkosten. Of u uw dak nu laat vervangen of kiest voor een reparatie. Wij garanderen een goed dak.

Direct Contact

Wij zijn uw dakbedekkingsbedrijf in Veenendaal

Wanneer u contact met ons dakbedekkingsbedrijf in Veenendaal opneemt voor bijvoorbeeld de renovatie van uw dak, dan komen wij eerst een grondige inspectie bij u uitvoeren. Tijdens deze inspectie letten wij op zaken zoals de constructie van uw dak, of er beschadigingen zijn, hoe de naadverbindingen lopen, hoe de dakranden en aansluitingen op de dakrandprofielen eruit zien en hoe het lood en zinkwerk eruit ziet. Ons dakbedekkingsbedrijf in Veenendaal maakt geheel gratis en vrijblijvend een inspectierapport op wat met u besproken wordt. Als u uw dak door ons wilt laten renoveren, stelt ons dakbedekkingsbedrijf in Veenendaal een renovatieplan met u op waarin u de offerte en de tijdplanning kan vinden. Zo weet u precies wat u van ons kan verwachten en wat wij voor welke prijs voor u kunnen betekenen. Douma Dak voert het werk altijd binnen budget, binnen de tijdplanning en boven verwachting uit. Ook wanneer u met ons in zee gaat voor het ontwerp van uw nieuwbouw dak. Wij zijn uw partner vanaf ontwerp tot uitwerking en uitvoering, voor bestaande daken en nieuwbouwdaken, zakelijk en particulier!

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                  6827 BL Arnhem    
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.