SPOED DAKDEKKER ARNHEM

Bent u op zoek naar een dakdekker in Arnhem met spoed? Neem dan vandaag nog contact op met Douma Dakservice, een spoed dakdekker voor Arnhem. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor elk spoedgeval. U hoeft er bij ons dan ook niet bang voor te zijn dat u al te lang met de schade aan uw dak blijft te zitten. Als spoed dakdekkersbedrijf in Arnhem kunt u er bij ons op rekenen dat u te maken heeft met mensen die weten hoe een schadegeval hersteld moet worden. Neemt u dan ook gewoon even contact met ons op als er snel werk aan uw dak moet gebeuren. In de regel staan wij binnen een uur bij u op de stoep.

Direct Contact

Dakdekkers in Arnhem bij spoed

Stel dat er een zware storm over uw stad raast, waardoor uw dak beschadigd raakt. Het is dan van het grootste belang ervoor te zorgen dat deze schade zo snel mogelijk wordt gemaakt. Het punt is namelijk dat de storm anders grote schade aan kan richten aan het interieur van uw huis. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan lekkage. Als een grote schade niet snel wordt verholpen, kan dit ook nog als resultaat hebben dat de schade alleen maar groter wordt, wat dan ook weer hogere kosten met zich meebrengt.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Het spoed dakdekkersbedrijf voor Arnhem

Douma Dakservice is de spoed dakdekker voor Arnhem waar u altijd terecht kunt als u een probleem heeft met uw dak. Wij kunnen een spoedreparatie uitvoeren, maar we zijn ook in te schakelen als u bijvoorbeeld een renovatie aan uw dak nodig heeft. Ook voor regelmatig onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Het is nu eenmaal het beste om problemen aan uw dak te voorkomen, zodat een reparatie niet nodig is.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •    Cruquiusweg 8
                  6827 BL Arnhem        
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.