DAKREPARATIE SPOED

Soms is het noodzakelijk dat een schade aan een dak zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Het is mogelijk dat er in een zware storm schade aan uw dak is ontstaan, u wilt dan natuurlijk dat deze schade zo snel mogelijk wordt verholpen. Neem voor een dakreparatie met spoed contact op met Douma Dakservice. Bij ons bedrijf werken mensen die 24 uur per dag voor u klaar staan. Per slot van rekening kunnen problemen aan uw dak ook midden in de nacht ontstaan. Als u ons belt en doorgeeft wat uw spoedgeval is, dan zorgen wij er in de regel voor dat er binnen een uur iemand bij u op de stoep staat.

Direct Contact

Reparatie dak met spoed

Voor een spoed dakreparatie neemt u vandaag nog contact op met Douma Dakservice. Wij hebben de kennis en mensen in huis om elk probleem met uw dak zo snel mogelijk te verhelpen. Een dakreparatie met spoed is nodig als er dusdanige schade is aangericht dat de spullen in uw huis gevaar lopen. Die reparatie van dak met spoed verzorgen wij razendsnel voor u. Als u heeft gebeld staan wij in de regel binnen een uur bij u op het dak. Zo weet u dat uw reparatie vakkundig wordt uitgevoerd en dat u er niet bang voor hoeft te zijn of dit goed en grondig gebeurd. We raden u dan ook af om in een noodgeval zelf het dak op te gaan. Het is beter dit aan de professionals over te laten.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Een spoed dakreparatie nodig?

Bij ons bedrijf bent u aan het juiste adres als u een reparatie van uw dak nodig heeft. Bel ons en geef door wat uw problemen zijn en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een professional uw kant op komt. Wij kunnen elke dakreparatie voor u uitvoeren, maar we zijn ook in te schakelen als u bijvoorbeeld een renovatie aan uw dak nodig heeft. Staat u op het punt een nieuw bedrijfspand te laten bouwen en wil u experts hiervoor het dak laten maken? Neem ook daarvoor contact op met Douma Dakservice.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •    Cruquiusweg 8
                    6827 BL Arnhem        
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.