DAKREPARATIE NIJMEGEN

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor dakreparatie in Nijmegen, dan bent u bij Douma Dak B.V. aan het juiste adres. Wij begrijpen dat tijdige reparatie van cruciaal belang is om verdere problemen te voorkomen en bieden daarom een snelle en efficiënte dakreparatieservice in Nijmegen aan.

Direct Contact

De juiste mensen voor dakreparaties Nijmegen

Onze dakreparatie specialisten zijn volledig getraind en hebben jarenlange ervaring in het repareren van verschillende soorten daken. Bij Douma Dak B.V. gebruiken we de nieuwste technieken en materialen om hoogwaardige kwaliteit van reparaties te garanderen. Of het nu gaat om een lekkage of beschadiging van uw dak, wij zorgen voor een snelle en duurzame oplossing voor uw probleem.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Snel en efficiënt

Bij Douma Dak B.V. bieden we niet alleen een uitstekende dakreparatiedienst, maar ook een dakinspectie ter plaatse om de oorzaak van de problemen te achterhalen en op te lossen. Onze storingsdienst is 24/7 beschikbaar om u te helpen bij noodgevallen en om uw dak snel te repareren. Bij ons kunt u rekenen op snelle en efficiënte service van ons dakreparatiebedrijf Nijmegen en onze ervaren dakreparatie specialisten.

Kies voor Douma Dak B.V. als uw betrouwbare partner voor dakreparatie in Nijmegen. Wij zorgen voor een duurzame oplossing voor uw probleem en bieden hoogwaardige kwaliteit, efficiënte service en een persoonlijke aanpak die aan uw wensen en eisen voldoet. Laat ons u helpen bij het herstellen van uw dak en uw gemoedsrust herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en efficiënte dakreparatie in Nijmegen.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                6827 BL Arnhem
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.