DAKREPARATIE NIJMEGEN

Is er een storm geweest of heeft het heel erg geregend en is uw dak nu kapot gegaan, waardoor u een dakreparatie in Nijmegen nodig heeft? Neem dan telefonisch contact op met Douma Dak en wij zorgen dat wij binnen 24 uur uw dakreparatie in Nijmegen regelen. Wanneer wij uw dak komen repareren, is dit het liefst op een vast afgesproken tijdstip met een duidelijke prijsafspraak. Zo weet u wat u van ons kan verwachten wat betreft de tijdsplanning en de kosten voor uw dakreparatie in Nijmegen. 

Wij zijn er voor al uw dakreparaties in Nijmegen

Voorafgaand aan de uitvoering van dakreparaties in Nijmegen voeren wij allereerst een inspectie van het te repareren dak uit. De punten die hierbij naar voren komen bespreken wij met u en aan de hand daarvan stellen wij samen met u een plan op voor de uit te voeren dakreparaties in Nijmegen. Het maakt daarbij niet uit of u uw dak moet laten repareren vanwege slecht onderhoud, een slechte staat van uw dak of door onvoorziene omstandigheden zoals lekkage door bijvoorbeeld storm of neerslag. Wij zijn er voor al uw dakreparaties in Nijmegen.

Ons dakreparatie bedrijf in Nijmegen staat voor u klaar

U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor calamiteiten, maar ook wanneer u advies nodig heeft over uw dak. Ons dakreparatie bedrijf in Nijmegen is er voor u. Wanneer u ons een bericht stuurt via de mail, zorgen wij dat u binnen twee uur een reactie van ons heeft. U kunt bij Douma Dak, ons dakreparatie bedrijf in Nijmegen, terecht voor allerlei soorten dakreparaties. Of het nu om onderhoud gaat, of om lekkage door een storm. Wij komen snel bij u langs en voeren een grondige inspectie van uw dak uit. Hierbij maakt het niet uit of het een bedrijfsmatig pand of een particuliere woning is. Samen met u maakt ons dakreparatie bedrijf in Nijmegen een plan voor de reparatie van uw dak. Hierdoor weet u precies waar u qua tijd en prijs aan toe bent.

OFFERTE OPVRAGEN