DAKREPARATIE ARNHEM

Is de beste keuze voor dakreparatie in Arnhem. We begrijpen dat een dakreparatie noodzakelijk kan zijn, en dat dit snel moet worden opgelost om verdere schade te voorkomen. Daarom bieden wij 24 uur per dag, 7 dagen per week een unieke storingsdienst aan om jouw dakreparatie zo snel mogelijk uit te voeren.

Direct Contact

Deskundige dakdekkers voor elk type dakreparatie in Arnhem

Onze ervaren en deskundige dakdekkers hebben de juiste vaardigheden en kennis om elke vorm van dakreparaties in Arnhem uit te voeren. Of het nu gaat om een ​​lekkend dak, beschadigde dakbedekking, kapotte dakpannen of andere dakgerelateerde problemen, wij hebben de oplossing. We zorgen ervoor dat jouw dak weer volledig waterdicht en in goede staat is. We begrijpen ook dat elke dakreparatie in Arnhem uniek is en dat vereist daarom een grondige inspectie om het probleem te begrijpen en de beste oplossing te bieden. Daarom voeren wij altijd een gratis dakinspectie ter plaatse uit voordat we dakreparaties uitvoeren. Op die manier kunnen we een duidelijk beeld krijgen van het probleem en bieden we een op maat gemaakte oplossing.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Douma Dak B.V. - Jouw dakreparatiebedrijf in Arnhem

Kies Douma Dak B.V. voor jouw dakreparatie in Arnhem en wees gerust dat je de beste service en oplossingen krijgt. Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie en een offerte op maat.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                6827 BL Arnhem      
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.