DAKREPARATIE APELDOORN

Een goede dakbedekking is essentieel om uw huis te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Maar zelfs met regelmatig onderhoud kunnen er onverwachte problemen optreden, zoals lekkages, scheuren of beschadigingen. In die gevallen heeft u een ervaren en betrouwbare dakdekker nodig die snel en professioneel het probleem kan oplossen. En dat is waar Douma Dak B.V. om de hoek komt kijken.

Direct Contact

Vakkundige dakdekkers 

Wij zijn een gecertificeerd dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring in het repareren en onderhouden van daken in Apeldoorn en omgeving. Onze vakkundige dakdekkers beschikken over de nodige kennis, vaardigheden en gereedschappen om elk probleem snel en efficiënt op te lossen. En het beste van alles? Wij voeren een gratis dakinspectie ter plaatse uit om het probleem te identificeren voordat we aan de slag gaan.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Persoonlijke en betrokken aanpak

Wat ons onderscheidt van andere dakdekkers in Apeldoorn is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij begrijpen dat een dakreparatie veel stress kan veroorzaken en dat u wilt weten waar u aan toe bent. Daarom bieden wij altijd een duidelijke en transparante offerte aan met alle kosten op een rijtje. Bovendien werken wij alleen met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw dak jarenlang meegaat. Kortom, als u op zoek bent naar professionele dakreparatie in Apeldoorn, dan is Douma Dak B.V. de beste keuze. Wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, persoonlijke service en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis dakinspectie ter plaatse en een duidelijke offerte. Wij zorgen ervoor dat uw dak snel weer in topconditie is!

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                 6827 BL Arnhem
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.