DAKRENOVATIE ARNHEM

Bent u op zoek naar een bedrijf in Arnhem dat voor u uw dak kan renoveren? Is uw dak door jarenlang gebrekkig onderhoud nu in een dusdanige staat terecht gekomen dat een reparatie hier eigenlijk niet meer helpt? In dergelijke gevallen raden we u aan om eens contact op te nemen met Douma Dakservice. Bij ons bedrijf werken mensen met veel ervaring op het gebied van dakrenovatie in Arnhem. Wij gaan voor u uw dak op om eens te kijken wat voor werk hier allemaal aan moet gebeuren. Zo weten we ook wat voor kosten hier bij komen kijken. U zult merken dat er bij ons altijd een schappelijke prijs voor alle werkzaamheden gerekend wordt.

Direct Contact

Dakrenovaties in Arnhem uit laten voeren

Als dakrenovatiebedrijf in Arnhem hebben we veel ervaring met het werken aan daken. We zien direct wat er mis is met een dak en hoe dit probleem opgelost kan worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en de vele diensten die we voor u uitvoeren. Als dakrenovatiebedrijf in Arnhem zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van nieuwe eisen op het gebied van veiligheid, maar ook op het gebied van technieken die gebruikt kunnen worden om deze eisen in te kunnen willigen.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Meer weten over een dakrenovatie in Arnhem?

U heeft een dak waar weinig meer aan te redden valt? Wij zorgen ervoor dat het weer helemaal in de oorspronkelijke staat wordt hersteld. Sterker nog, wij zorgen ervoor dat uw dak in betere staat zal zijn dan ooit tevoren! Voor dakrenovaties in Arnhem neemt u dan ook contact op met Douma Dakservice. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die de vaardigheden hebben om uw dak weer helemaal in orde te maken. Meer weten over de mogelijkheden die wij op dit gebied kunnen bieden? Wij staan altijd klaar om uw vragen via mail of telefoon te beantwoorden.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •    Cruquiusweg 8
                     6827 BL Arnhem
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.