Dakpannen vervangen

Douma Dakservice is een ervaren en professionele dakdekker uit de regio Arnhem. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw dak te laten repareren, onderhouden, renoveren of om daknieuwbouw te laten uitvoeren. Dakpannen vervangen en repareren doen wij binnen 24 uur. Voor minder urgente reparaties, onderhoud of bouwwerkzaamheden maken we graag –in overleg met u- een afspraak. Tot slot bieden wij bedrijven een meerjarig onderhoudsplan. Met dit plan nemen we al het onderhoud en herstelwerkzaamheden uit handen. U rekent op de beste service en voorkomt ongemakken zoals lekkages of hoge kosten door achterstallig onderhoud.

Wij zijn altijd bereikbaar voor dakpannen vervangen spoedklus

Douma Dakservice staat altijd paraat voor dakpannen vervangen spoedklus. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor vragen en spoedklussen. Wij zorgen er voor dat we zo snel mogelijk op locatie zijn en uw probleem aanpakken. Lekkages verhelpen wij altijd binnen 24 uur. In de regio Arnhem kunnen we bovendien vaak binnen 1 uur ter plaatse zijn. Zo hoeft u nooit lang op ons te wachten. Naast dat wij snel en betrouwbaar zijn, bieden we u de beste service en kwaliteit. U heeft bovendien 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Dakpannen vervangen spoed, inspecties en advies

Naast dat wij uitblinken in dakpannen vervangen spoed, kunt u ons contacteren als u een dakinspectie wilt laten uitvoeren of een advies wilt. Deze service is ideaal als u een huis wilt kopen of om een andere reden wilt weten waar u aan toe bent. Een dak compleet vervangen is bijvoorbeeld niet altijd nodig. Soms is het voldoende om een dak te laten repareren of renoveren. Ook het goed onderhouden van het dak is erg belangrijk. Mocht u meer informatie willen over ons, onze diensten of direct een advies willen: neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Tot slot kunt u online direct een (vrijblijvende) offerte aanvragen.

OFFERTE OPVRAGEN