DAKONDERHOUD ARNHEM

Er zijn vele verschillende problemen op te noemen die aan uw dak kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een daklekkage, een gat in uw dak, pannen die loskomen, of een isolatie die niet meer helemaal in orde is. Dit zijn allemaal problemen die door Douma Dakservice relatief eenvoudig verholpen kunnen worden. Bij ons bedrijf werken mensen die alle mogelijke problemen aan uw dak snel kunnen verhelpen. Het is echter beter om deze problemen zoveel mogelijk te voorkomen. Met regelmatig dakonderhoud in Amsterdam kunt u hiervoor zorgen. Neem hiervoor ook contact op met Douma Dakservice.

Direct Contact

Een dakonderhoud bedrijf in Arnhem

Als u regelmatig uw dak laat controleren, dan kunt u zo heel eenvoudig alle grote problemen aan uw dak voorkomen. Zo zorgt u ervoor dat kleine problemen niet uitgroeien tot grote problemen. Het punt met grote problemen is namelijk dat hier ook behoorlijk hoge kosten bij horen. Douma Dakservice heeft de mensen in dienst die ervoor zorgen dat deze kosten achterwege blijven. Samen met u maken we een plan waarin geschreven wordt wanneer en hoe vaak per jaar er onderhoud aan uw dak wordt gepleegd. Bij dit onderhoud zorgen we er natuurlijk voor dat beginnende schade aan uw dak of isolatie wordt bijgewerkt.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Het beste dakonderhoud in Arnhem

Bij Douma Dakservice werken mensen met vele jaren ervaring op het gebied van daken. Bij ons vindt u de service die uw dak nodig heeft om in goede staat te blijven. Wilt u hier meer over weten, kijk dan even op de andere pagina's van onze site. U kunt natuurlijk ook altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. We beantwoorden als dakonderhoud bedrijf in Arnhem al uw vragen, zodat u snel weet wat wij voor u kunnen betekenen. U zult dan ook zien dat wij onze werkzaamheden altijd tegen zo scherp mogelijke prijzen voor u uitvoeren.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •  Cruquiusweg 8
                 6827 BL Arnhem  
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.