DAKLEKKAGE DEVENTER

Een dak boven uw hoofd moet goed functioneren. Niets is dan ook vervelender dan een lek dak. Heeft u door een onvoorziene gebeurtenis, zoals storm of regen, daklekkage in Deventer? Neem dan direct contact op met Douma Dak. In geval van nood zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en bij daklekkage in Deventer zorgen wij dat er snel iemand bij u op locatie is voor een noodreparatie. Binnen 24 uur nadat u contact met ons heeft opgenomen, zorgen wij dat uw daklekkage in Deventer in ieder geval met een noodreparatie is verholpen. Zo voorkomen wij dat de schade verergert.

Direct Contact

Zoekt u een oplossing voor uw daklekkages in Deventer?

Is uw dak lek en zoekt u een oplossing voor de daklekkages in Deventer? Douma Dak biedt zowel reparaties aan, als een gehele renovatie van uw dak. Ook kunnen wij uw dak voor u onderhouden, zodat u in de toekomst geen daklekkages in Deventer meer heeft. Wanneer u contact met ons opneemt, sturen wij iemand bij u langs voor een gratis en vrijblijvende inspectie. Wij kijken dan naar de staat van uw dak en stellen een rapport op. Heeft u een bedrijfsmatig pand waarbij het dak wel wat onderhoud kan gebruiken om daklekkages in Deventer te voorkomen? Ook dan komen wij graag bij u langs voor een inspectie.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Wij staan als daklekkage bedrijf in Deventer voor u klaar

Wat uw vraag of probleem ook is, u kunt altijd contact opnemen met Douma Dak, uw daklekkage bedrijf in Deventer. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor calamiteiten, maar ook wanneer u advies nodig heeft. In geval van nood is er snel iemand van ons daklekkage bedrijf in Deventer op locatie. Heeft u ons een vraag gesteld via de mail? Dan reageren wij binnen twee uur op uw vraag. Hoe u ook contact opneemt met Douma Dak, ons daklekkage bedrijf in Deventer staat 24 uur per dag voor u klaar.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                  6827 BL Arnhem        
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.