DAKDEKKER ZUTPHEN

Heeft u om wat voor reden dan ook een dakdekker in Zutphen nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Douma Dak. U kunt ons 24 uur per dag telefonisch bereiken voor nood, advies of voor vragen. Heeft u bijvoorbeeld lekkage? Wij zorgen dat er snel een dakdekker in Zutphen op locatie is om een noodreparatie uit te voeren. Ook wanneer u geen lekkage heeft, maar een wens om uw dak te renoveren of te onderhouden, dan komt onze dakdekker in Zutphen graag bij u langs.

Direct Contact

Wij staan klaar voor al uw klussen voor dakdekkers in Zutphen

Bij Douma Dak kunt u terecht voor alle situaties waarbij u dakdekkers in Zutphen nodig heeft. Of het nu om een lekkage gaat door storm of erge regenval, of wanneer u onderhoud wilt laten uitvoeren aan uw dak. Douma Dak heeft deskundige dakdekkers in Zutphen om u hierbij te helpen. Ook als u een bedrijfsmatig pand heeft waarbij het dak aan onderhoud toe is. De dakdekkers in Zutphen komen bij ieder pand langs om geheel gratis en vrijblijvend een uitvoerige inspectie uit te voeren. Na de inspectie wordt er met u samen een plan opgesteld voor het uitvoeren van de klus. Hierbij weet u precies wat het u gaat kosten en hoeveel tijd wij aan de klus denken te besteden.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Ons dakdekkersbedrijf in Zutphen staat klaar voor al uw vragen over daken

Douma Dak, uw dakdekkersbedrijf in Zutphen staat 24 uur per dag voor u klaar. Of het nu vanwege een nood is door lekkage, of omdat u advies nodig heeft. Wij staan voor u klaar. In geval van spoed staat ons dakdekkersbedrijf in Zutphen snel bij u op locatie. Wij zorgen dat wij er binnen een dag zijn om bijvoorbeeld een noodreparatie uit te voeren. Heeft u ons een vraag gesteld via de mail? Dan reageert ons dakdekkersbedrijf in Zutphen binnen twee uur. Wat uw vraag of probleem ook is, Douma Dak staat voor u klaar.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                 6827 BL Arnhem      
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.