DAKDEKKER VEENENDAAL

Bij Douma Dakservice bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een dakdekker in Veenendaal. Ons bedrijf heeft mensen in dienst die alles weten van daken, alsmede van het in zo goed mogelijke staat houden van daken. Heeft u schade aan uw dak die zo snel mogelijk verholpen moet worden? Of heeft u plannen voor een grondige renovatie van uw dak? Laat ons een uitgebreide analyse van uw dak uitvoeren om te bekijken waar de pijnpunten zitten en waar wij eventueel hulp kunnen bieden. Vraag gewoon een vrijblijvende offerte aan en u zult zien dat wij onze diensten ook nog eens tegen een schappelijke prijs uitvoeren.

Direct Contact

De dakdekkers voor Veenendaal

Als dakdekkersbedrijf voor Veenendaal bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen op het gebied van uw dak worden vervuld. Zo kunt u er bij ons bijvoorbeeld voor kiezen om regelmatig onderhoud aan uw dak te laten plegen. Dit is verstandig, aangezien u zo grotere beschadigingen en de daarbij behorende hoge kosten kunt vermijden. Een goede renovatie van uw dak nodig? Ook hier kunt u ons als dakdekker voor Veenendaal voor inschakelen. En als u een keer onverwacht grote schade aan uw dak krijgt, dan staat onze spoedhulp 24 uur per dag voor u klaar. Zo weet u zeker dat die schade niet erger kan worden en dat de schade in uw huis beperkt blijft.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Een dakdekkersbedrijf voor Veenendaal inschakelen

We raden u af om werkzaamheden aan uw dak zelf uit te voeren. Zelfs de kleinste foutjes kunnen hier namelijk al voor de grootste problemen zorgen. Als dakdekkers voor Veenendaal hebben we veel ervaring met het verhelpen van alle mogelijke problemen die er maar aan een dak kunnen ontstaan. Meet weten over ons dakdekkersbedrijf voor Veenendaal? Op onze website vindt u hier uitgebreide informatie over. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                  6827 BL Arnhem
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.