DAKDEKKER NIJMEGEN

Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren dakdekker in Nijmegen, dan is Douma Dak B.V. de juiste keuze. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in allerlei dakdekker werkzaamheden en bieden hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare service voor alle soorten daken in Nijmegen en omgeving. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring in de branche en beschikken over de nodige kennis én vaardigheden om uw dak in topconditie te brengen. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud, renovaties of nieuwbouw, wij zorgen voor een efficiënte en professionele aanpak die voldoet aan uw wensen en eisen.

Direct Contact

Douma Dak, wij zijn uw dakdekkingsbedrijf te Nijmegen!

Bij Douma Dak B.V. hechten we veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom werken we alleen met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw dak jarenlang meegaat. Bovendien bieden we altijd een duidelijke en transparante offerte aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Nijmegen en omgeving, dan is Douma Dak B.V. de beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft!

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                6827 BL Arnhem      
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.