DAKDEKKER HETEREN

Heeft u schade aan uw dak, een lekkage of heeft uw dak een reparatie nodig en bent u daarom nu op zoek naar een dakdekker in Heteren? In geval van deze onvoorziene omstandigheden biedt Douma Dak een vakkundige oplossing. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken wanneer u met spoed een dakdekker in Heteren nodig heeft voor een reparatie van uw dak. Wanneer u contact met ons opneemt, zorgen wij dat er snel een dakdekker in Heteren bij u op locatie kan zijn om een noodreparatie of blijvende reparatie aan uw dak uit te voeren.

Direct Contact

Wij zijn er voor al uw vragen over dakdekkers in Heteren

Wanneer één van onze dakdekkers in Heteren op locatie een dak komt repareren, voeren wij altijd eerst een vrijblijvende inspectie van het dak uit. Dit hoeft niet alleen voor een reparatie aan uw dak te zijn. Onze dakdekkers in Heteren voeren ook renovaties en onderhoud uit aan daken, zowel zakelijk als particulier. Ook voor deze opdrachten voeren wij eerst een inspectie uit. Hier wordt de staat van het dak goed opgenomen en besproken in een inspectierapport. Samen met u bespreken onze dakdekkers in Heteren dit rapport en wordt er een plan opgesteld om de opdracht uit te voeren in een bepaalde tijd en voor een bepaalde prijs. Zo weet u precies wat u van ons kan verwachten!

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Ons dakdekkersbedrijf in Heteren staat voor u klaar

Heeft u onverhoopt een lekkage aan uw dak door storm of door hevige regenval? Ons dakdekkersbedrijf in Heteren is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor calamiteiten en wij kunnen altijd snel op locatie zijn om voor een oplossing te zorgen. Stuurt u liever een bericht naar ons dakdekkersbedrijf in Heteren? Dan reageren wij binnen twee uur. Wat het probleem ook is met uw dak of wanneer u een wens heeft voor de vernieuwing van uw dak, ons dakdekkersbedrijf in Heteren staat 24 uur per dag voor u klaar!

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •    Ringoven 32
                  6826 TR Arnhem        
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.