DAKDEKKER ELST

Is uw dak kapot gegaan bij een storm of door hevige regenval of wilt u uw dak renoveren of onderhouden en bent u daarom op zoek naar een dakdekker in Elst? Neem dan contact op met Douma Dak. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken voor al uw vragen over uw dak en kunnen snel een dakdekker in Elst bij u op locatie laten komen voor een inspectie van uw dak. In geval van lekkage komt onze dakdekker in Elst binnen 24 uur bij u langs voor het uitvoeren van een reparatie.

Direct Contact

Wij zijn uw dakdekkers in Elst

Of u nu een vraag heeft over het dak van uw bedrijf of over het dak van uw woning, onze dakdekkers in Elst staan voor u klaar. Voor uw bedrijf kunnen wij zelfs een meerjarenplan met u opstellen, waarbij onze dakdekkers in Elst de zorg over het dak van uw bedrijfspand wordt weggenomen. Doordat wij een jaarlijkse controle bij u komen uitvoeren, kunnen mogelijke aandachtspunten tijdig aan het licht komen. Eventueel worden herstelwerkzaamheden door onze dakdekkers in Elst uitgevoerd, maar ook wordt uw dak goed door ons onderhouden.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Wij staan voor u klaar met ons dakdekkersbedrijf in Elst

Wanneer u contact opneemt met Douma Dak, ons dakdekkersbedrijf in Elst, dan komen wij gratis en vrijblijvend een inspectie van het betreffende dak uitvoeren. Of het nu gaat om een renovatie of om onderhoud van uw dak. Tijdens de inspectie wordt er goed rekening gehouden met de opbouw van uw dak. Ons dakdekkersbedrijf in Elst maakt vervolgens een inspectierapport voor u op, zodat u precies weet wat de punten zijn die aangepakt moeten worden. Samen met u maken wij een plan om uw dak te repareren of te vernieuwen. Hierbij weet u precies wat u van ons dakdekkersbedrijf in Elst kunt verwachten qua planning en wat het u gaat kosten. Wij houden ons hier altijd aan, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. U kunt ons 24 uur per dag bellen voor al uw vragen over uw dak. Wij staan altijd voor u klaar.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                 6827 BL Arnhem      
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.