DAKDEKKER EDE

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw dak altijd in perfecte staat is. Als er namelijk problemen zijn met uw dak, dan kan dit grote schade veroorzaken. Laat kleine problemen met uw dak ook niet ongemoeid. Deze problemen kunnen namelijk snel uitgroeien tot grote problemen, wat dan weer gepaard gaat met flinke kosten. We raden u aan om in het geval van schade aan uw dak zo snel mogelijk contact op te nemen met Douma Dakservice. Ons bedrijf heeft de mensen en ervaring in huis om snel een einde te maken aan de problemen die u aan uw dak kunt hebben. Wij zijn ook in te schakelen als u wilt dat een professional eens naar uw dak kijkt.

Direct Contact

Een dakdekker in Ede inschakelen

Bij Douma Dakservice werken mensen die als geen ander weten hoe er met een dak om moet worden gegaan. Wij voeren snel een grondige inspectie aan uw dak uit, als u zich afvraagt hoe het met uw dak gesteld is. Wij kunnen ook ingeschakeld worden als u al problemen heeft met uw dak en u graag ziet dat deze zo snel mogelijk worden verholpen. Als dakdekkers in Ede voeren wij ook een grondige renovatie aan uw dak uit indien dit nodig is. Heeft u een geheel nieuw dak nodig, bijvoorbeeld voor een nieuw bedrijfspand? Laat ons dit dan voor u ontwerpen en uitvoeren als u wilt dat dit grondig en professioneel gebeurt.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Het dakdekkersbedrijf voor Ede

Als u een dakdekkersbedrijf in Ede in wilt laten schakelen, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Douma Dakservice. Bij ons bedrijf werken mensen die als geen ander weten hoe een dak in goede conditie gehouden moet worden. We staan klaar om u te helpen de kwaliteit van uw dak in stand te houden. Neem gewoon even contact op met onze dakdekkers voor Ede als u een gratis offerte aan wilt vragen. U zult dan zien dat wij als dakdekker voor Ede altijd schappelijke prijzen in rekening brengen.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                 6827 BL Arnhem  
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.