DAKDEKKER DOETINCHEM

U bent woonachtig in Doetinchem en merkt dat er een probleem is aan uw dak? Of bent u woonachtig in Doetinchem en heeft u voor een nieuw pand een dak nodig? Wat voor werkzaamheden op het gebied van daken u ook uit wilt laten voeren, bij Douma Dakservice zit u goed. Ons bedrijf is de dakdekker voor Doetinchem met verstand van zaken. Een bedrijf waar mensen werken die ervaring hebben en die met toewijding aan de slag gaan met uw dak. Of u nu schade heeft door bijvoorbeeld een zware storm, die snel gerepareerd moet worden, of uw dak gerenoveerd wilt zien, bij ons zit u goed. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat uw dak snel weer in goede staat is.

Direct Contact

De dakdekkers voor Doetinchem

Bij werkzaamheden aan een dak moet u er voor zorgen dat u mensen inschakelt die weten wat ze doen. Per slot van rekening is het dak een van de belangrijkste onderdelen van uw huis of bedrijfspand. Wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren aan uw dak die u maar kunt bedenken. Of u nu een nieuw dak nodig heeft, of een grondige renovatie, wij staan voor u klaar. We gaan dan met u om tafel zitten om samen te bekijken wat we precies voor u kunnen betekenen. Vaak is een goede, grondige reparatie afdoende als u problemen met uw dak heeft. U voorkomt dan ook de kosten die erbij komen kijken als er een renovatie moet worden uitgevoerd.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Meer weten over ons dakdekkersbedrijf voor Doetinchem

Als u een dakdekker in Doetinchem zoekt, dan neemt u contact op met Douma Dakservice. Bij ons bedrijf kunt u altijd terecht als er acuut een probleem is met uw dak. We bieden een 24 uurs service waarbij we u graag helpen om zo snel mogelijk uit de zorgen te zijn. U kunt ons natuurlijk ook altijd inschakelen voor reparaties waar minder spoed achter zit, of als u een keer een grondige inspectie van uw dak wilt laten uitvoeren.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  • Cruquiusweg 8
                6827 BL Arnhem  
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.