DAKDEKKER DEVENTER

U hoopt dat het niet gebeurt, maar het is helaas niet altijd te voorkomen; schade aan uw dak! Dit kan voor grote problemen zorgen. Zeker als de schade is ontstaan tijdens een storm of in een zware regenbui, betekent een gat in uw dak dat er ook in uw huis schade gaat ontstaan. U heeft dan zo snel mogelijk een dakdekker in Deventer nodig. U bent dan bij Douma Dakservice aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft namelijk de mensen in dienst die altijd voor u klaarstaan. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om de schade aan uw dak te verhelpen en er zo voor te zorgen dat u niet bang hoeft te zijn voor verdere schade.

Direct Contact

Dakdekkers in Deventer

Douma Dakservice is een bedrijf waar al ruim 85 jaar aan daken wordt gewerkt. Bij ons werken mensen met jarenlange ervaring op het gebied van de reparatie van daken. Maar we kunnen meer dan alleen maar uw dak maken. Sluit bij ons een professioneel onderhoudscontract af om er zo voor te zorgen dat er helemaal geen schade aan uw dak ontstaat. Zo voorkomt u hoge kosten als een zwakker gedeelte van uw dak toch een keer beschadigd raakt. Is uw dak in slechte staat? Laat ons dan de reparatie van uw dak op ons nemen. Zo zorgen wij ervoor dat uw dak snel weer helemaal betrouwbaar is. Een nieuw dak op uw huis of bedrijfspand laten zetten? Ook hier schakelt u Douma Dakservice voor in.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Een dakdekkersbedrijf in Deventer nodig?

Als u een dakdekker in Deventer zoekt, dan raden wij u aan om contact op te nemen met Douma Dakservice. Wij kunnen in geval van calamiteiten binnen een uur bij u op de stoep staan. Of laat ons een inspectie aan uw dak uitvoeren als u zeker wilt weten hoe het met uw dak gesteld is. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Aan de hand hiervan ziet u dat u bij ons geen hoge kosten gaat maken als u ons uw dak laat repareren.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •    Cruquiusweg 8
                  6827 BL Arnhem        
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.