DAKDEKKER BARNEVELD

U bent woonachtig in Barneveld en wilt graag uw dak laten repareren? Dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Douma Dakservice. Bij ons bedrijf vindt u de ervaring en kennis die nodig is om uw dak in perfecte conditie te houden. Wij gaan graag voor u aan de slag met het repareren van schade aan uw dak. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw dak weer helemaal in perfecte staat is en dat er geen kostbare renovatie nodig is. Heeft u liever dat uw dak toch helemaal wordt gerenoveerd? Wij zijn de dakdekker voor Barneveld die ervoor zorgt dat uw dak dan weer helemaal mooi in orde wordt gemaakt.

Direct Contact

Dakdekkers in Barneveld nodig?

Bij het dakdekkersbedrijf voor Barneveld Douma Dakservice vindt u kennis van zaken op het gebied van de renovatie van daken. Heeft u echter een geheel nieuw dak nodig, kom dan ook eens met ons om tafel zitten. Wij ontwerpen voor u een perfect dak, dat stevig is, er goed uitziet en jarenlang meegaat. Ook de uitvoering van dit dak kunt u aan ons overlaten. Het is per slot van rekening al meer dan 85 jaar onze specialiteit om daken te maken en repareren! Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij Douma Dakservice heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor spoedreparaties zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Een dakdekker in Barneveld inschakelen

Wij zijn dakdekkers voor Barneveld met kennis van zaken. We hebben de mensen in huis die snel en accuraat met uw dak aan de slag gaan. Het maakt daarbij niet uit wat voor soort dak u op uw huis of bedrijf heeft zitten. Wij weten als geen ander hoe wij elk soort dak helemaal perfect moeten maken. Vraagt u anders eens vrijblijvend een gratis offerte bij ons aan. U ziet dan wat wij u niet alleen kunnen helpen met uw dak, maar dat we dit ook nog eens tegen scherpe prijzen doen. Ons dakdekkersbedrijf voor Barneveld staat altijd voor u klaar.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •    Cruquiusweg 8
                  6827 BL Arnhem        
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.