DAKDEKKER APELDOORN

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren dakdekker in Apeldoorn, dan bent u bij Douma Dak B.V. aan het juiste adres. Onze ervaren vakmensen hebben al vele jaren ervaring in de dakdekker branche en beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om uw dak in topconditie te brengen. Of u nu dakreparaties, onderhoud, renovaties of nieuwbouw nodig heeft, wij bieden een efficiënte en professionele aanpak die aan uw wensen en eisen voldoet.

Direct Contact

Onze klanten waarderen ons

Als familiebedrijf zijn wij trots op onze uitstekende reputatie in de regio Apeldoorn en omstreken. Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak en hoge kwaliteit van ons werk. Wij begrijpen dat een dak een belangrijke investering is en daarom bieden wij een gratis dakinspectie ter plaatse aan, zodat wij u een duidelijk beeld kunnen geven van de staat van uw dak en welke werkzaamheden nodig zijn.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

De beste materialen en technieken

Bij Douma Dak B.V. werken we met de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche en hebben de expertise om uw dak te repareren of renoveren met minimale overlast en binnen een kort tijdsbestek. Kies voor Douma Dak B.V. als uw betrouwbare dakdekker in Apeldoorn en laat ons uw dak in topconditie brengen. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit, betrouwbare service en een persoonlijke aanpak die aan uw wensen en eisen voldoet.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •    Cruquiusweg 8
                     6827 BL Arnhem        
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.