DAKBEDEKKING ARNHEM

Heeft u problemen met uw dak, of plannen om iets aan uw dak te gaan renoveren of vernieuwen? Neem dan contact op met experts die al ruim 85 jaar ervaring hebben met dakbedekking in Arnhem. Als dakbedekkingsbedrijf in Arnhem is Douma Dakservice bedreven op verschillende gebieden. Stel dat u een acuut probleem heeft met uw dak, dan kunnen wij in de regio Arnhem binnen een uur ter plaatse zijn. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen als u met minder spoed, maar wel snel, een andere reparatie uit wil laten voeren. Maar wij kunnen ook bij u langskomen als u uw dak een keer wil laten inspecteren, om te zien of er een renovatie van uw dak nodig is.

Direct Contact

Dakbedekkingsbedrijf voor Arnhem

Bij ons bent u aan het juiste adres voor inspectie, advies, vernieuwing of reparatie voor uw dak. Wij weten als geen ander hoe een dak gerepareerd of gerenoveerd moet worden. We raden u daarbij aan om ons eerst eens te laten kijken of uw dak gerepareerd kan worden, voordat u ertoe besluit om een ingrijpende renovatie van uw dak door te laten voeren. Per slot van rekening is het een stuk goedkoper om een dak te laten repareren dan helemaal te laten renoveren of vernieuwen. Met ons heeft u de kennis in huis die uw dak nodig heeft.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

GRATIS DAKINSPECTIE

Bij uw offerteaanvraag krijgt u standaard een gratis dakinspectie en adviesrapport

10 JAAR GARANTIE

Tenminste 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden

BETROUWBAAR

Op ons kunt u bouwen

DE BESTE KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de beste service

DUURZAAM

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons bouwafval.

Meer weten over dakbedekking in Arnhem?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u allemaal kunnen bieden, neem dan gewoon een keer contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en helpen u ook als u bijvoorbeeld een offerte wilt hebben. Aan de hand hiervan ziet u wat de kosten zijn als wij bij u met uw dak aan de slag gaan. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Heeft u een bedrijf dat een nieuw pand gaat laten bouwen? Schakel ons dan in voor het maken van een hoogwaardig ontwerp hiervoor.

ONZE DIENSTEN

CONTACT INFORMATIE

  •    Cruquiusweg 8
                  6827 BL Arnhem        
  • 026 - 323 61 46
  •  info@doumadak.com     

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag

Dinsdag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Woensdag

08:00 – 17:00

Donderdag

08:00 – 17:00

Vrijdag

08:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag

08:00 – 17:00

OVER ONS

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. In 1929 is het bedrijf opgericht. Als één van Arnhems meest bekende dakdekkers hebben wij al vele dakrenovaties voor onze rekening genomen. Ons bedrijf doet in kleine en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie voor zakelijke en particuliere relaties.